Werkbonnen en projecten direct na het werk factureren met ons facturatieprogramma

Factureer direct na afronding van de werkbon of je project, met één druk op de knop. Stel verzamelfacturen op. Maak het je makkelijk met werkpakketten en klantspecifieke tarieven.

Dit kan allemaal gemakkelijk met de werkbonnen app van Crafter. Wil jij ook snel & eenvoudig facturen maken met een druk op de knop?

14 dagen gratis en geen creditcard nodig

facturatieprogramma

Voordelen van het factureren met Crafter

Automatische opvolging

Begeleid het betaalproces op een perfecte manier. Zodra de factuur is verzonden kun je (automatische) acties toevoegen. Bijvoorbeeld voor het mailen van een betalingsherinnering.

 
 

Stel je eigen layouts in

Bij de facturatie functie kun je werken met je eigen factuur layouts. Deze kun je makkelijk opstellen in Microsoft Word. Upload vervolgens dit bestand in de instellingen en Crafter doet de rest.

 
 
 

Koppel met je boekhouding

Koppel Crafter eenvoudig met je boekhouding. Hierdoor worden werkbonnen en facturen meteen in je administratie gezet en op het juiste grootboekrekening geboekt.

 
 
 

Nog meer mogelijkheden van het facturatieprogramma

Het omzetten van je huidige facturatie manier naar die van Crafter heeft zelfs nog meer voordelen! Deze lichten we hieronder nog kort voor je toe. Denk bijvoorbeeld aan:

Verzamelfacturen

Met de verzamelfactuur functie factureer je in één keer alle afgeronde werkbonnen die bij een project of klant horen. Door het gebruik van secties blijft de factuur overzichtelijk.

Werkpakketten

Met werkpakketten plaats je eenvoudig combinaties van producten (of eenheden) op je factuur. Ook kun je werken met klant- of project specifieke tarieven, of offerteprijzen.

BTW-verlegd

Indien nodig kun je ook BTW-verlegd factureren. Daarnaast ondersteunt Crafter ook een per klant instelbaar loondeel en G-rekeningdeel. Hier wordt je factuur op aangepast.

Geen creditcard nodig

Andere mogelijkheden dan alleen de factuur software van Crafter

Crafter is niet alleen een handige factuur software. Want het is namelijk software die je buitendienst volledig stroomlijnt. Denk aan digitale werkbonnen, urenregistratie, offertes maken en online plannen. Kortom met Crafter zijn de werkprocessen van je onderneming perfect op elkaar afgestemd. Ook bespaar jij veel tijd die je normaal kwijt bent aan randzaken.

14 dagen gratis en geen creditcard nodig

Wat onze klanten zeggen

Waarom zou je ons zomaar op ons woord geloven? Crafter wordt namelijk gebruikt door meer dan 3.500 tevreden monteurs. Dit is wat onze klanten zeggen en daar zijn wij best trots op!

tom grobbe crafter

"De ervaring met het werken van Crafter is goed. Het pakket is heel strak opgezet en erg makkelijk om mee te werken. Het scheelt een hoop tijd en Crafter is een aanwinst voor Botanico."

Nicolette van der Nagel

Botanico Binnengroen Projecten

tom grobbe crafter

"Crafter is een simpel en laagdrempelig pakket. Het is erg makkelijk in gebruik, zelfs onze servicemonteur van 60 jaar wist binnen korte tijd te werken met de iPad app."

Marc Hoorn

Flamco Group

Ik ben er om je te helpen

Hi ik ben Jasper en ik ben de Customer Success Manager bij Crafter. Graag help ik je bij al je vragen over Crafter.

Ik ben er om je te helpen

Hi ik ben Jasper en ik ben de Customer Success Manager bij Crafter. Graag help ik je bij al je vragen over Crafter.

Probeer nu gratis

Probeer Crafter 14 dagen gratis, zonder risico of verplichtingen. Geen betaalgegevens benodigd.

Of laat ons je helpen bij je start. Plan een persoonlijk adviesgesprek in bij een van onze account managers om te zorgen dat je het meeste haalt uit Crafter.