Maak in een handomdraai overzichtelijke offertes

Met de offerte tool maak je eenvoudig overzichtelijke offertes. Gebruik sjablonen en werkpakketten om veelgebruikte teksten en producten op te nemen. Begeleid na verzending het gehele verkooptraject met (automatische) acties. Converteer na akkoord direct in een project.

Dit kan allemaal gemakkelijk met de werkbonnen app van Crafter. Wil jij ook moeiteloos je offertes maken?

14 dagen gratis en geen creditcard nodig

Offerte software

Voordelen van de offerte software van Crafter

Werkpakketten

Met deze functie kun je vooraf combinaties van producten aanmaken. Bijvoorbeeld voor het bepalen van een m2 prijs, waar per meter 9 tegels in zitten en 30 minuten arbeid. Zet ze vervolgens eenvoudig op de offerte.

 
 

Voeg verkoop acties toe

Begeleid het verkoopproces op een perfecte manier. Zodra de offerte is verzonden kun je (automatische) acties toevoegen. Bijvoorbeeld voor het nabellen van de offerte. Maak gespreksnotities en verstuur e-mails.

 
 
 

Stel je eigen layouts in

Bij de offerte functie kun je werken met je eigen offerte layouts. Deze kun je makkelijk opstellen in Microsoft Word. Upload vervolgens dit bestand in de instellingen en Crafter doet de rest. Wel zo professioneel.

 
 
 

Nog meer mogelijkheden door offertes te maken met Crafter

Het omzetten van je huidige omslachtige offerte proces naar Crafter heeft zelfs nog meer voordelen! Deze lichten we hieronder nog kort voor je toe. Denk bijvoorbeeld aan:

Verdeel in secties

Desgewenst kun je de offerte opdelen in verschillende secties, voor verschillende offerte onderdelen. Hierdoor kun je de geoffreerd posten opdelen in bijvoorbeeld: Badkamer, Keuken, Toilet. Of Bestrating, Vijver, Beschutting, etc.

Converteer naar een project

Zodra de offerte akkoord is (je hebt hem dan gewonnen), kun je hem met een druk op de knop converteren naar een project. Hier kun je de werkzaamheden inplannen. Als je gebruik maakt van de project planning, kun je dit per sectie doen.

Geen creditcard nodig

Andere mogelijkheden dan alleen offertes maken met Crafter

Crafter is niet alleen een handige app voor het maken van offertes. Want het is namelijk software die je buitendienst volledig stroomlijnt. Denk aan digitale werkbonnen, urenregistratie en planning tot facturatie aan toe. Kortom met Crafter zijn de werkprocessen van je onderneming perfect op elkaar afgestemd. Ook bespaar jij veel tijd die je normaal kwijt bent aan randzaken.

14 dagen gratis en geen creditcard nodig

Wat onze klanten zeggen

Waarom zou je ons zomaar op ons woord geloven? Crafter wordt namelijk gebruikt door meer dan 3.500 tevreden monteurs. Dit is wat onze klanten zeggen en daar zijn wij best trots op!

tom grobbe crafter

"De ervaring met het werken van Crafter is goed. Het pakket is heel strak opgezet en erg makkelijk om mee te werken. Het scheelt een hoop tijd en Crafter is een aanwinst voor Botanico."

Nicolette van der Nagel

Botanico Binnengroen Projecten

tom grobbe crafter

"Crafter is een simpel en laagdrempelig pakket. Het is erg makkelijk in gebruik, zelfs onze servicemonteur van 60 jaar wist binnen korte tijd te werken met de iPad app."

Marc Hoorn

Flamco Group

Ik ben er om je te helpen

Hi ik ben Jasper en ik ben de Customer Success Manager bij Crafter. Graag help ik je bij al je vragen over Crafter.

Ik ben er om je te helpen

Hi ik ben Jasper en ik ben de Customer Success Manager bij Crafter. Graag help ik je bij al je vragen over Crafter.

Probeer nu gratis

Probeer Crafter 14 dagen gratis, zonder risico of verplichtingen. Geen betaalgegevens benodigd.

Of laat ons je helpen bij je start. Plan een persoonlijk adviesgesprek in bij een van onze account managers om te zorgen dat je het meeste haalt uit Crafter.