Planningsprogramma voor je buitendienst

Plan je afspraken en activiteiten in, voor al je buitendienst medewerkers, machines en onderaannemers. Maak een werkvoorraad met al je opdrachten die je nog moet uitvoeren, en sleep ze naar de agenda om in te plannen. Dit kan allemaal gemakkelijk met de werkbonnen app van Crafter. Wil jij ook moeiteloos je vakmannen inplannen en live op de hoogte blijven?

14 dagen gratis en geen creditcard nodig

planningsprogramma

Voordelen van het online planningsprogramma

Flexibel slepen

Verander eenvoudig de planning door de afspraken te verslepen. Verleng de tijd door de afspraken uit te trekken, of kopieer de afspraak naar een andere medewerker of werkdag, of zet hem terug in de werkvoorraad.

 

Materieel en onderaannemers

Plan het materieel in die de medewerkers moeten gebruiken, of plan het materieel wat je hebt verhuurd. Plan onderaannemers in en stuur ze via het pakket een e-mail met een uitnodiging voor de opdracht.

 
 

Repeterende contracten

Maak contracten aan voor repeterende opdrachten. Volgens de ingestelde cyclus worden automatisch opdrachten aangemaakt en in de juiste week in de werkvoorraad gezet, zodat jij ze gemakkelijk kunt inplannen.

 
 

Nog meer mogelijkheden van het online planbord

Het omzetten van je huidige omslachtige planning naar Crafter heeft zelfs nog meer voordelen! Deze lichten we hieronder nog kort voor je toe. Denk bijvoorbeeld aan:

Bedrijfsrooster

Stel per medewerker zijn standaard werkuren in. Voeg vrije dagen en afwezigheid toe aan de planning en houd overzicht.

Plan met GPS

Bekijk de actuele locatie van je medewerkers. Plan de opdrachten in bij de juiste medewerker en de juiste route.

Instelbaar

Stel de agenda helemaal naar jouw wens in, kies zelf de werkdagen, groepen en uren die je wil weergeven in de agenda.

Koppels en groepen

Plan met koppels of selecteer de voormannen en bijmannen. Maak groepen aan en filter hier gemakkelijk de agenda op.

Geen creditcard nodig

Andere mogelijkheden dan de online planning met Crafter

Crafter is niet alleen een handige app voor het plannen van je medewerkers. Want het is namelijk software die je buitendienst volledig stroomlijnt. Denk aan digitale werkbonnen, urenregistratie en offertes maken tot facturatie aan toe. Kortom met Crafter zijn de werkprocessen van je onderneming perfect op elkaar afgestemd. Ook bespaar jij veel tijd die je normaal kwijt bent aan randzaken.

14 dagen gratis en geen creditcard nodig

Wat onze klanten zeggen

Waarom zou je ons zomaar op ons woord geloven? Crafter wordt namelijk gebruikt door meer dan 3.500 tevreden monteurs. Dit is wat onze klanten zeggen en daar zijn wij best trots op!

"De ervaring met het werken van Crafter is goed. Het pakket is heel strak opgezet en erg makkelijk om mee te werken. Het scheelt een hoop tijd en Crafter is een aanwinst voor Botanico."

Nicolette van der Nagel

Botanico Binnengroen Projecten

"Crafter is een simpel en laagdrempelig pakket. Het is erg makkelijk in gebruik, zelfs onze servicemonteur van 60 jaar wist binnen korte tijd te werken met de iPad app."

Marc Hoorn

Flamco Group

Ik ben er om je te helpen

Hi ik ben Jasper en ik ben de Customer Success Manager bij Crafter. Graag help ik je bij al je vragen over Crafter.

Ik ben er om je te helpen

Hi ik ben Jasper en ik ben de Customer Success Manager bij Crafter. Graag help ik je bij al je vragen over Crafter.

Probeer nu gratis

Probeer Crafter 14 dagen gratis, zonder risico of verplichtingen. Geen betaalgegevens benodigd.

Of laat ons je helpen bij je start. Plan een persoonlijk adviesgesprek in bij een van onze account managers om te zorgen dat je het meeste haalt uit Crafter.